Majbrasa

Hej, Hej!!! I dag har jag först varit på stan. Då köpte jag en fin fin tröja. Den är värkligen super fin. Sen när jag kom hem gick jag och ringde på Filippa. Där var också Emma. Vi satt lite vid datorn. Sen gick vi ut. Lekte tjuv och polis. Sen gick vi i till Alexander och kollade på några av han´ns filmer som han har gjort. Dom var faktiskt jätte bra. Sen fick vi vara med i en film som han gjorde. Jag var en Mixer, Tova och filippa var popcorn, Emma var en tvättsvamp och Matti var ett ljus. Sen sätter man in ögon och mun på saken i datorn.
Vi ska snart gå ner till majbrasan med några gäster och komppisar Frida,Amanda, Anders och Linda.Ska bli kul!=)
Hälsningar Elin!!! Bilderna är från Google!!




Little sister and School !!!!


Hej!! Bilden ni ser på min lillasyster Stellas fot. Visst är den liten. Men nu ska jag berätta vad jag har gjort i skolan. Först kom jag till skolan då hade vi Engelska. Det var ganska tråkigt. Sen pratade vi om praon som vi ska ha på torsdag och fredag.Jag ska praoa på Vero Moda för min moster gobbar där. (Jag skriver mer om det i mon).
Sen var hade vi slöjd. Jag har nästan gjort färdigt mitt mumintrol som jag håller på med. Till lunch bliv det någon äklig fisk. Sen gick halva klassen till konst hallen. Där gjorde vi några slaks rum av katong. Vi var i grupper. Jga var i samma grupp som Filippa. Filicia och Moa. Vi blev inte färdiga med vårt rum. Det blir nog fint tror jag.!! Varma och goa kramar från eran Elin!!!!!!


Grandsamarkand!!

Hej!!! När jag Emma, Tova och Filippa var på grandsamarkand köpte jag ett par shots. Sen åt vi på Mc donalds. Jag åt en Happy mile med kickendnagets och en Fanta. Jag tog också en chisburgare. Det var smaskens. Sen sprang vi i vattenspridaren och solade lite. Det avr mysigt. Ses snart. Stora härliga kramar er bloggare Elin!!!!


Raftii


Hej hej hej hej hej hej hej!!!!!!!
Här på bilden åvan ser ni min sköthäst Rafter. Värdens finaste, snällaste och sötaste häst enligt mig.
Häst är bäst!!!
//Elin 


Tivoli!!!

Hej, hej!!!!! I dag har jag varit med min kompis Julia. Vi gick till kiosken och köpte glass. Det var gott. Sen gick vi till ett tivoli där vi åkte karuseler. Det var roligt. Vi ska åka dit i morgon också tror jag. Måste gå ska äta . //Elin!!!

Pizza



Hej!! I dag har vi käkat pizza. Jag och Tova delade på en capriossa. Det var jätte gott. Sen har vi bara varit ute på gården och lekt tjuv och polis. nu måste jag gå. Hej då!!!

My litle sister!!!


Hej hej!! i dag har jag varit på stan på morgonen. Vi köpte kläder till Stella. Dom var fina. Sen cycklade jag , Tova, Filippa och emma och tog foton. Dom blev fina. Ni får se dom senare. Ses snart!!! Elin:)

Sleep over with the girls.

Hej hej!! I natt sov jag, Tova, Emma och Filippa över. Vi kollade på en film som heter RV. Det var mysit. Nu ska vi snart gå ut i det fina vädret. Ses snart Elin!!

Sova över!!!

Hej!! i kväll ska jag sova över med Filippa, Emma och Tova. Det ska bli kul!! Vi ska kolla på film och äta godis. Men nu ska jag ät hambugrare!!! Ses snart Elin!!


Hopp,hopp!!!

Hej!! jag sitter och tittar på Talang. Vi har tagit några hoppbilder som ni ser nedan.

Påsklov!!!

Hej!! Nu är det påsklov!!!!! Jippppppi!!! Nu är jag med Emma, filippa och Tova. Vi har tagit några bilder. Nu ska vi snart gå ut igen!!!

Boktips!!

  1: Fotoalbumet
  2: Robots chans
  3: Ali Finkels regler för tjejer (bästisar)
  4: Ali finkels regler för tjeker ( scen skrek)
  5: Finnes:Agnes önskas:Hund

 

Ridning!!

Hello!! Nu har jag varit i stallet. Vi hoppade några små hinnder. Det var jätte kul!! Jag red på en häst som heter  Marcolio. Han är ganska lite men JÄTTE söt!! Kramar Elin

Ska till stallet

Hej!! Idag har jag varit i skolan. Det var helt ok. Till lunch fick vi taccosoppa. Det var inte så gott. Nu ska jag snart till ridningen. Det ska bli kul. Jag ska rida en häst som heter Mocan (markolio). Ses snart. Skriver I kväll igen. ´Detta är min sköthäst Rafter. Vist är han söt!!Elin!!


Familjefoto

Hello!! I dag har jag varit i skolan. Tråkit:(!!. Sen gick jag hem och åt melis. Det var gott. Sen gick vi till en fotograf. Han tog bäbis foto. Vi tog ett familje foto. det blev ganska fint. Till kvälsmat åt vi kyklinggryta och pasta som såg ut so ris. Ha det gott igelkott. // Elin!!!!!

Webcam

Hej!! jag är hoss Tova med Filippa. Vi äter toste. Mummmmms

candy!!

Hej!! i dag har jag varit i skolan:( tråkit. Sen gick jag och Filippa ut på gården. Vi köpte glass och godis. Det var jätte gott.


Ute i solen

Nu sitter jag solen med Filippa och Emma innan lekte vi tjuv och polis med Matti & Alexander. Nu ska jag gå ses !

Vår Värder

I dag är jag med Filippa och Emma igen. Vi ska vara ute i det fina värdret.


Hej!!!

Hej!! I dag har jag varit med Filippa och Emma. Vi var ute och lekate:) Ses snart!! Kramar!

Välkommen till min nya blogg!

Hej! Jag heter Elin. Jag är 11 år och älskar att rida.


RSS 2.0