RIDLÄGER!!!!!!!!!!!!



Hej!!
Fårlåt för dålig upladning men det kommer nog inte att bli så mycket nu i sommar.  Tror jag. Men i dag har jag varit med Minna. Vi badade och åt glass och spelade mini golf. Och i morgon ska jag på ridläger. Det ska bli jätte kul. Jag ska vara där tills på söndag. Men nu ska jag gå ut på gården. Ses snart!!

Min kompis Frida!!



Hej hej!!
 Nu ska jag snart äta lunch oss farmor för det är en rörmockare i vårt hus så vi kan inte använda vattnet och so låtter det väldigt mycket. Vi ska äta kyckling. Sen ska jag åka till min kompis Frida. Det ska bli kul. Bliden är på en litten apa som bor i Brasilien. Det bor massor av såna utanför vårt hus i Brasilien. Men nu måste jag gå. Ses snart!! Hej då!!

SOMMAR LOV!!!

Hej!! Nu är det sommar lov. Visst är det härligt. På skolavslutnings kvällen sov jag, Tova, Rebecca, Emma, Clara och Filippa i tält. Det var roligt och mysigt. Men i dag ska min lilla syster döpas. Så jag skriver mer sen tror jag. Ses snart! Elin!



Öland!!

Hej!! NU ska jag snart krypa ner i sängen. I går var jag på öland hela dan. Det var var dö kul!! Vi åkte till ett hotell som vi åt frukost på. Det var jätte gott. Sen åkte vi till öland. När vi väl var där åkte vi till en go-kart banna.
Det var jätte kul att åka. Sen åkte vi till källa glassgård. Det ligger i källa och jag tycker att ni ska åka ditt. Det är jätte god glass och man blir jätte mätt. Jag åt en glass som heter långe Erik. Vi känner dom som äger det och det är en flicka som heter Agnes och är ett år yngre en mig. När vi hade fikat färdigt och umgåts med dom åkte vi till
borgholm och åt kvällsmat. Jag åt kebab tallrik. Det var gott. Sen när vi kom hem smälte vi chocklad och doppade jordgubbar. Det var gott. Men nu måste jag kila!! Ses snart!! Elin!!



Brasilien!! Åhh vad jag längtar!!



Tjena!!
Detta är en bild från brasilien från ett badland. Där är det super kul!! Åhh jag längtar till brasilien för vi har ett hus där. Men i dag har jag varit med Filippa, Emma och Tova. vi spelade ett spel på datorn som var roligt. Men nu är jag hos farmor och farfar. mormor och morfar är också här. Vi har grillat kött.Det var gott. men snart ska vi fika och i mån ska vi åka till öland och där ska vi fika på en glass resturang.Vi känner dom som har resturangen för vi träffade dom i barsilien när vi var där en gång. Ses snart!! Elin!!


Venezia!!

Hej!! Nu sitter jag vid min farmor och farars dator. Jag har varit hos tova . Hos Tova bakade vi chokladmuffins som blev lite brända. Men dom var goda endå. Vi ska baka nya en annan dag för igentligeen skulle vi ha dom på den sista ridningen son är på torsdag.Snart ska vi åka till Venezia för mamma fyller år. Ni som inte vet vad venezi är så är det en resturang. Jag tror att jag ska äta pizza!  Ses snart!! Elin!!


Baka hos Tova!!

Hej Hej!! Nu ska jag snart gå till Tova för vi ska baka chokladmuffins. Det ska bli kul. Men nu ska jag äta lite mellis. Sen snart!! Elin!!


Gönsoligan dyker upp igen!!

Hej!! Nu har jag kommit in från gården. Innan var jag och red. Jag red på RAFTIIII. Han var suverän att rida. Vi red en bom övning som var rolig. Men Nu ska vi kolla på Gönsonligen dyker upp igen. Ses snart!! Elin!! 


Bada igen!!

Tjenare!! Nu har jag, Tova, Filippa och Emma kommit hem från ett bad i sjön. Det var skönt. I skola har vi inte haft våran vandliga lärare Jeanette Utan Uffe och Cyrus. Man hör knappt vad han säger för han kommer från ett annat land. I kväll ska jag vara ute på den fina gården tror jag!! Ses snart!!


Det börjar bli varmt i vattnet!!

Hej hej!! i dag har jag, Emma Och Filippa badat tva gånger och sprungit i vattenspridaren en gång. det var faktiskt varmt i sjön. Sen har jag varit ute på den fina gården. !! Ses snart!! Elin!



Bild på tummen!!

Present till Tova!!

Tjena mossen!! Nu har jag och Filippa kommit hem från stan. Vi har köpt presenter till Tova. På fredag ska vi åka till Boda Borg. Det ska bli Så himmla kul tycker jag. Jag längtar nästan igäl mig. I morgon är vi lediga och på
fredag och måndag är vi också lediga. Jag ska nog Vara ute i kväll i det fina vädret. Ses snart!!




RSS 2.0