I love you mum!!

¨

Hej!! I dag är det mors dag och mamma har öppnat sina presenter. Hon fick ett armband av mig.
I love you mum!!

Grattis Siri!!



Hej, hej!! Senare i dag ska jag till Siri för hon fyller år så jag ska på kalas. Det ska bli kul. I går var jag och köpte en present. Jag tror att hon ska bli glad. (Bilderna är lite sudaga). Ses snart!! // Elin!!

I rymden finns inga känslor!!



Om ni undrar så är bliderna från google för att det går inte att lägga över blderna på datorn och pappa har också försökt men det går inte. Men nu har jag och pappa varit ock köpt en present till mamma på morsdag. Då gick vi in på hemmakväll och köpte chips och ostbågar och hyrde en film. I rymden finns inga känslor. Den ska vi kolla på i kväll och ha lite mys pys. Men nu ska jag kolla på andra bloggar// Elin!!


En veck kvar till boda borg!!



Hej hej!! I går hann jag inte skriva något för jag och tova cyklade till stallet och sen hoppade jag in i dushen och var ute en liten stund. Men i dag har det väll varigt en ganska vandlig dag tycker jag. Vi har slutat tidigt och detta var vår sissta hela vecka. Och det är bara en ecka kvar tills jag, tova,emma och filippa ska till boda borg. Det ska bli super duper kul!! Sen ska jag hoppa studsmatta med mina fina kopisar. Och nu har jag köpt det linnet i föra inläget. Vist är det fint!! Ses snart Elin!!

Kappahl!!



Tycker ni att dena troja var fin?? Jag ska kanske köpa den och ha på skolavslutningen och ett par vita uppkavlade jeans. Tröjan finns på Kappahl.  Men i dag har jag varigt hemma från skolan för att i morse hade jag ont o huvudet. Men nu har det nästan gått över. Jag har kollat på två filmer. Juresic park ock Titanic. Båda är super bra tycker jag. Måste kila. Ses snart!! Stora kramar ock pussar Elin!!


Aj,aj,aj skrapsår på benet!



Hejsan hopsan alla i världen!!

I dag har det varit en ganska vandlig dag i skolan. men när vi hade idrott so tarlade jag och skrapade upp mitt knä och fick ett äckligt sår på handen. Men sånt är livet. Så har väll min dag sett ut ensåläng. Senare ska jag nog gå ut en sväng med min fina kompisar. Måste gå och ta något att äta är vrålhungrig. Ses snart!! Elin =)

Snart är det sommar lov!!



Hejsan alla!!

I går kväll var våra kompisar här. Här har vi Minna min fina kompis. Men jag har precis ätit frukost sen blir det gå ut som jäller. Och snart är det SOMMAR LOV!! längtar jätte mycket. Ses snart!! Kramar och pussar Elin=)

Filippa och Elin!


Hejsan!!
Just nu sitter jag vid Filippas dator för jag är tyvär utelåst. Men mamma och pappa nog snart. Men i dag har jag varit i skolan. Där hände det inte så mycket. Sen när jag kom hem gick vi till strandbjörket där vi träffade några kompisar. Sengick jag ut på gården med filippa och tova. Ses snart

Cyckeldag=tråkigt!!



Tjenare!!

I morgon ska vi ha cyckeldag. Så vi gick en liten runda på Söder. Sen gick vi till dompan fast jag och min lillebror cycklade för han skulle träna inför imorgon. Sen till kvällsmat åt vi pizza. Ses snart!! // Elin=)

Sockerkaka



Hej!!  Jag har inte gjort något inlägg på länge nu men nu kommer ett!! I dag har det varit en helt vanlig dag. Det har inte hänt så mycket facktiskt. Men bara lite efter att jag kommit hem från skolan kom min farmor på ett litet besök. Vi fackade sockerkaka som var gott. Sen har jag gjort Engelska läxan också. Skönt att ha den klar. Men nu måste jag gå. Ses snart!!!! Elin!!

Grattis Tova!!




Hej alla bloggläsare. Senare i dag ska jag på kalas hos världens finaste Tova!! Hon fyllde igentligen år för någon dag sen. Det ska bli jätte kul att komma på hennes kalas=) Tova är den som Emma håller armen om. Stora kramar Elin!!


Ridning+F-möte=Ganska kul



Hej, Hej!! Har precis kommit hem från ett f-möte som vi var tvungna att följa med på. Det var inte så jätte tråkigt. Vi fick en glass och kollade på en film som heter vildkatten Banjo eller något sånt. Innan idag har jag varigt i skolan. Där hände inget specielt. Sen åkte jag med Tova till ridningen. Jag red en häst som heter Garcon. Det är han som visas på bilden nedan. Ses snart!! Kramar Elin!!=)


Magic Blue Garcon

Kompisar från Sandsbro!!



Detta är två  av mina fina kompisar från sansbro. Men jag har många fler. Emma är hon högst upp, Filippa är hon längst ner. sen finst det Julia, Josefin, Wilma och Linnea!!Ses snart kramar Elin!!

Sommar!!


Hej!! Nu sjäns det som sommar. Solen skiner och himlen är blå. Man kan bara hoppa i sina sndaler eller vilka skor man har.Ta på sig shotsen och ett pasande linne. Hinner inte skriva mer!! Ses snart Elin!




Höjdskrek!!!=)

Hej!! I dag har jag varit i skolan. Inget specielt hände för utom att vi i slutet av dagen gick ner till konsthallen. Där skulle vi fortsätta att jobba på vår rum. Om jag inte har skrivit om det innan så är det en katonng som man får inreda med möbler gjorda av T.ex lera, pipprensare och en massa mer saker. Vi blev inte riktirt färdiga med vårt rum. Men nu är Benjamin med en kompis. Han ska sova över av en andledning som jag inte orkar för jag är ganska trött. Ses snart kramar Elin!!!=)



Bilden är tagen från min farbors traphus om man står på första vånongen och kållar ner. Visst är det högt!!

Kallt!!!!

Hej!! I dag har jag först varigt i strandbjörket. Där tävlade Benjamin min lille bror i knatte knatet. Han var ganska ducktig. Sen gick Benjamin och pappa till simmhallen. Då köppte jag och mamma var sin Cinder kanin. Det var super. Men det vet pappa inte om så ni får inte säga det till pappa. Sen åkte vi till ett kaffe i ör. Där fikade jag en stor maräng som var super. Men i dag har det varigt super kallt ute så jag fick ha en tjock koffta och en jacka men jag frös lite endå. Men nu ska jag snart äta men vi ses snart igen. Kramar Elin=)



Naglarna har jag målat=)

RSS 2.0