Två bikini!!

Hej!!
i Dag har jag varit med min kopis filippa. vi var nere på sten för jag skulle köpa en bikini. men vi hittade ingen. Så jag och mamma åkte upp till grandsamarkand och köpte två stycken. Men nu ska jag äta så ses snart. Kramar Elin!!


Kommer inte på någon rubrik!!!!!!!!!!



Hej!!
I går var jag i karlshamn på en festival. Där köpte jag lite godis och åkte en karusel. jag köpte en rem och lite marknads gpdis som jag har ätit upp. och i dag har jag virit på garnd sammarkand och varit lite med Tova. Vi hoppade studsmatta. Men nu ska jag kolla på bloggar eller så ska jag kolla på TV. I mån ska jag va med Filippa. Men nu måste jag gå. Hej då!! kramar Elin (=

Ska sova över hoss farmor och farfar!!



Hej!
Nu är jag oss min farmor. Jag ska sova över här. Vi är ätit tocos och sen ska vi spel ett spel och kolla på tv ocg äta godis. Och föresten så var jag på leos lekland innan.  Men nu måste jag gå. Kramar Elin!!


Lost+Baksmällan




Hej!! i går sov jag över med Filippa och Tova. Vi kollade på lost (bilden högst upp). Dom är SKIT bra. Vi hade det jätte roligt. Sen på dagen satte vi upp studsmattan som vi har längtat efter. Vi satte upp den på gården. Sen på kvällen gick jag Filippa, Emma på baksmällan på bio. Det var också jätte bra. Men nu måste jag gå för om en liten stund. Men ha det bra. Kramar Elin!!


Till Skruv!!

Hej!!
Nu blir det ingen bild för jag hittar ingen men snart ska vi åka till skruv och där ska hela släkten vara. Vi är i en liten mysig stuga som vi kallar Skruvstugan. I morgon kommer jag säkret att visa några bilder. Ha det bra!! Kramar Elin=)

Bara en massa god mat!!




Hej!!
Den ena bliden är på fel håll men det gör väll inget? Bilderna är från när vi var i helsingborg och åt på resturang. jag åt oxfile och potatis. Det var gott. Men i dag ska jag nog vara ute om det inte regnar förstås. Snart ska jag ät pannkakor. Det ska bli gott!! Men nu har jag inget mer att skirva  så jag säger hej då!! Kramar Elin!!

Helsingborg och danmark/helsingör

TJENARE!!
I helg har jag varit i helsingborg och i helsingör. Det har varit jätte kul och vi bodde på hotel i helsingborg. Det var ett fint hotel. I Danmark var det inget som var öppet men vi åt en glass. Sen åkte vi helsingborg och då åkte vi till ett shoping center som heter Väla. Där köpte jag ett halsband. Sen när vi åkte hem stanade vi på herrgårdstoppen. Där finns det JÄTTE mycket godis. Nu kommer lite bilder.



bilder från herrgårdstoppen


Det var bilderna. Ses snart!! kramar Elin=)


Grilla med kompisar!!



Hej!!
Har precis ätit en kinder maxi. Det är det godaste som finns! Snart ska jag, Tova, Filippa, Emma och vilma grilla majs, korv och marsmellows. Det ska bli kul och mysigt. Men nu måste jag gå. Ses snart!! kramar Elin!!! 

RSS 2.0